• История

    BE Architecture and Construction (BEAC) е създадена като клон на белгийското архитектурно студио Architectenburo Berkein ситуирано в Аалтер, Белгия. Поставен в условия на динамично развиваща се минималистична белгийска архитектура, екипът на BEAC нараства и в момента наброява над 30 млади архитекти и инженери.

  • Посока

    Отличават ни прoфесионаленият подход и разнообразието от реализирани проекти, както и стремежът да поддържаме темпото, с което се развиваме. Досегашните ни успехи и 30-годишен опит ни носят увересност и мотивация за нови възможности в България и чужбина.

  • Дейност

    Дейността на фирмата обхваща широк спектър на проектиране в областта на жилищното, общественото и промишленото строителство. Структурата на архитектурното студио се състои от три екипа, които работят успоредно един с друг и в синхрон с колегите в Белгия. Това позволява бързо и ефикасно изготвяне на проекти във всичките им фази – от предпроектно проучване и 3D визуализации до изработване на технически, работни чертежи и количествени сметки.


адрес:

1540 София, България

ул. Мими Балканска 132

телефон:

+359/2 907 74 00

електронна поща:

info@beac.eu

Условия за ползване Поверителност